Velkommen til Marathonbet – Danmarks nye bookmaker!
Stort set altid de højeste odds!
Indbetal op til 500 kr. og få 500 kr. i bonus
SUPER BOWL 2021
LLÉVATE 5€ GRATIS PARA APOSTAR EN LA SUPER BOWL
Bonus kode: 500WELCOME
Además, llévate el 100% de tu primer depósito
hasta un límite de 50€
Min. 18 år, Regler og vilkår er gældende, Spil ansvarligt, Selvudelukkelse: Rofus.nu, Stopspillet.dk.

Sådan virker kampagnen

Kampagnen løber i tidsrummet: fra kl. 00:01 CET d. 16/11/2021 til kl. 23:59 CET d. 30/11/2023.

 1. Opret en konto hos marathonbet.dk.
 2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kr., og brug bonuskoden 500WELCOME
 3. Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en Indbetal Bonus, der vil blive krediteret din Bonussaldo med det samme.
 4. For at få frigivet din Indbetal Bonus, så skal du spille din kvalificerende indbetaling plus bonusbeløbet igennem FEM gange til minimum odds 1.50, på enhver Sportsbook begivenh, som er beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser.
  For eksempel:
  • Hvis du indbetaler 100 kr., så får du en Indbetal Bonus på 100 kr. Indbetal Bonus. Du skal få en omsætning på 1.000 kr. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på en Sportsbook begivenhed beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser, for at du kan frigive din Indbetal Bonus.


Vilkår og betingelser for kampagnen

 1. Dette kampagnetilbud gælder kun for nye, danskboende kunder hos marathonbet.dk, som foretager deres første indbetaling ved at bruge bonuskoden 500WELCOME
 2. Denne kampagne løber fra kl. 00:01 CET d. 16/11/2021 til kl. 23:59 CET d. 30/11/2023.
 3. For at kvalificere dig til at kunne modtage vores Indbetal Bonus, så skal du indbetale minimum 100 kr.
  • Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en Indbetal Bonus, der vil blive krediteret din Bonussaldo med det samme.
  • Værdien af din Indbetal Bonus på op til 500 kr., afhænger af beløbet, som du indbetaler. Din Indbetal Bonus kan ikke blive højere end 500 kr.
  For eksempel:
  • hvis du indbetaler 100 kr. får du en Indbetal Bonus på 100 kr.;
  • hvis du indbetaler 300 kr. får du en Indbetal Bonus på 300 kr;
  • hvis du indbetaler 1000 kr., får du en Indbetal Bonus på 500 kr. på grund af loftet for bonussens størrelse.
 4. Bonuskoden skal indtastes i løbet af kampagneperioden og samtidig med, at du foretager din indbetaling i det angivende felt på indbetalingssiden.


  Hvordan man låser op for Bonussen:

 5. Din Indbetal Bonus kan udbetales, når du har spillet din kvalificerende indbetaling plus din Indbetal Bonus igennem FEM gange med odds på minimum 1.50 (gennemspilskrav).
  • Hvis du inbetaler 100 kr. og modtager en Indbetal Bonus på 100 kr., skal du få en omsætning på 1.000 kr. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på enhver Sportsbook begivenhed, som beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser, for at du kan frigive din Indbetal Bonus.
  • Hvis du indbetaler mere end 500 kr., så er det kun de første 500 kr., der tælles med i gennemspilskravet. Resten af indbetalingen vil ikke være låst, og kan hæves.
  • Hvis du indbetaler 1.000 kr. vil du kun modtage en Indbetal Bonus på 500 kr., og omsætningskravet vil kun gælde for indbetalingens første 500 kr. plus de 500 kr. Indbetal Bonus. Den resterende del på 500 kr. af indbetalingen kan placeres på væddemål til ethvert odds, eller kan når som helst blive udbetalt.
 6. Det er kun muligt at bruge denne Bonus og opfylde dens gennemspilskrav på marathonbet.dk Sportsbook, og ikke på andre spil, der udbydes via marathonbet.dk.
 7. Når dit/dine kvalificerende væddemål placeres, så vil indsatsen først blive trukket fra din hovedkonto. Hvis der ikke er tilstrækkelige midler på din hovedkonto, så vil resten af din indsats blive taget fra din Bonussaldo.
 8. Det er kun Live (live spil), singler, doubler, tripler og akkumulatorer med odds på minimum 1.50, der tæller med i gennemspilskravet. Placerede væddemål til odds på mindre end 1.50 tæller ikke med. Multispil (systemspil) væddemål, såvel som alle pre-match væddemål, tæller ikke med i gennemspilskravet. Singler, doubler, tripler eller akkumulerende væddemål må kun inkludere Live-udvalg, alle dem, der inkluderer en blanding af pre-match og Live tæller ikke.
 9. I en double, trippel eller akkumulator skal det samlede odds på alle valg være på minimum 1.50. Hvis nogen kampe er udsatte eller nogen kampresultater bliver ugyldige, og de samlede odds af dit væddemål er under 1.50, tæller væddemålet ikke med i gennemspilskravet, men væddemålet vil stadig gælde.
 10. Det maksimale beløb, der kan overføres til din primære saldo i denne kampagne er 500 kr. Ethvert ekstra beløb, der er tilbage i Bonussaldoen, vil blive annulleret.
 11. Et væddemål vil først tælle med i gennemspilskravet, når det er gjort op i sin helhed.
 12. Alle forsøg på at hæve den oprindelige, kvalificerende indbetaling før gennemspilskravet er opfyldt vil resultere i, at din Indbetal Bonus og alle gevinster vundet heraf vil blive fjernet fra din konto. Din Bonus kan ikke udbetales, før gennemspilskravet er opfyldt.
 13. Gennemspilskravet skal opfyldes inden for 60 dage efter, at din kvalificerende indbetaling blev foretaget. Når omsætningskravet er opfyldt, så vil din Bonus blive overført til din almindelige saldo, hvorefter det er muligt at udbetale alle midler. Opfyldes gennemspilskravet ikke inden for 60 dage, så vil din Indbetal Bonus og alle gevinster vundet heraf blive fjernet fra din konto.
 14. Dette kampagnetilbud kan kun benyttes én gang pr. person.
 15. Hvis den oprindelige indbetaling tabes på et væddemål uden at gennemspilskravet er opfyldt, så kan du foretage yderligere indbetaling(er) (som ikke vil kvalificere dig til yderligere bonus), som så kan bruges til at foretage væddemål, der kan opfylde gennemspilskravet i forbindelse med denne kampagne.
 16. Væddemål, hvor der bruges Extrabets, såvel som Cash Out eller Redigerede væddemål, er ikke inkluderet i kampagnen.
 17. Væddemål, der foretages med din Bonussaldo, tæller med i det nødvendige gennemspilskrav.
 18. Marathonbet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel.


Generelle vilkår og betingelser

 1. Deltagere skal være 18 år eller derover. Tilmeldinger fra mindreårige deltagere annulleres.
 2. Sene, ufuldendte eller på anden måde ikke-kvalificerede tilmeldinger vil ikke være gyldige for denne kampagne.
 3. Medmindre andet er angivet, kan dette tilbud ikke bruges i kombination eller sammen med andre tilbud eller kampagner fra Marathonbet.
 4. For kampagner, hvor der er krav om at placere et kvalificerende væddemål, kan et væddemål kun blive brugt med udgangspunkt i én kampagne. Hvis et bestemt væddemål opfylder de kvalificerende krav for mere end en kampagne, vil væddemålet blive allokeret til en kampagne på basis af følgende prioritet:
  1. indtastning af en bonuskode
  2. modtagelse af et e-mailtilbud;
  3. det nærmeste sluttidspunkt for kampagnen.
 5. Tilmeldinger foretaget af kunder, der er udelukket eller på anden måde begrænset i deres evne til at placere et kvalificerende væddemål på deres konto, kan ikke tage del i dette kampagne.
 6. Deltagere anses for at have accepteret disse generelle vilkår og betingelser og de generelle kampagnevilkår, og erklærer sig enig i at være pålagt dem, når de deltager i denne kampagne. Alle Marathonbets vilkår og betingelser gælder og kan findes her.
 7. Denne kampagne er ikke åben for ansatte eller nærmeste familiemedlemmer til ansatte i Marathonbet, virksomheder i Marathonbet-gruppen eller enhver virksomhed, der er involveret eller associeret med kampagnen, herunder, men ikke begrænset til, trykkere eller agenter.
 8. Extrabets eller Bonusser kan under ingen omstændigheder refunderes eller overføres.
 9. Det er deltagerens eget ansvar at sikre at alle kontaktoplysninger er korrekte og gyldige i kampagneperioden. Marathonbet er ikke ansvarlige for forkerte eller ufuldendte kontaktoplysninger.
 10. Extrabets eller Bonusser skal kun uddeles i overensstemmelse med gældende lovgivning, i overensstemmelse med disse generelle vilkår og betingelser og kampagnevilkårene for denne specifikke kampagne. Hvis Marathonbet med rimelighed mener, at en deltager har handlet ulovligt, bedragerisk eller ikke har handlet i uoverensstemmelse med disse generelle vilkår og betingelser, samt kampagnevilkårene og/eller Marathonbets vilkår og betingelser i forbindelse med deltagelse i denne kampagne, og/eller deltageren udøver nogen former for forbudte aktiviteter, som angivet i afsnit 1.7.3 i Marathonbets Vilkår og betingelser , forbeholder vi os retten til at afvise eller annullere deltagerens Extrabets eller Bonusser.
 11. Bortset fra i sager om dødsfald eller personskade, som følger af uagtsomhed, eller i tilfælde af ethvert andet ansvar, der ikke ved lov kan begrænse eller udelukkes, kan Marathonbet og et af dets associerede selskaber og agenter ikke holdes ansvarlige for udsættelse, annullering, forsinkelse eller ændringer i tildelingen af Eztrabets eller Bonusser uden for Marathonbets passende kontrol.
 12. Ved at deltage i denne kampagne accepterer du, at Marathonbet og eventuelle associerede selskaber kan bruge de oplysninger, der er indsamlet i denne marketingkampagne eller kundehåndteringsrelation, udelukkende til de formål, der er nødvendige for administration af denne kampagne.
 13. Visse begivenheder kan forekomme grundet regulerende og/eller juridiske krav, tekniske vanskeligheder og/eller andre årsager, der ligger uden for Marathonbets kontrol, og som kan resultere i, at Marathonbet forlænger, afviser, kræver tilbage, annullerer, afslutter, ændrer eller suspenderer disse vilkår og betingelser og/eller kampagnevilkårene og/eller uddelingen af Extrabets eller Bonusser på hvilket som helst tidspunkt inden kampagnens afslutning. 
 14. Deltagelser, der ikke fuldt ud overholder disse generelle vilkår og betingelser og kampagnevilkårene, diskvalificeres.
 15. Arrangør: Marathon Alderney Limited (opererende under navnet “Marathonbet”), er registreret på adresse 2 Victoria Street, Alderney, GY9 3UF, Guernsey. Marathon Alderney Limited er et firma registreret i Alderney i Guernsey under firma-registernummer 1686, og kan kontaktes via følgende kanaler, der er listet her.
 16. Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og enhver retssag på basis af disse vilkår og betingelser skal behandles i, og kun i, domstole i Danmark. Du accepterer hermed at følge disse domstoles jurisdiktion og accepterer yderligere, at de er et bekvemmeligt forum for dig. 

  Spil ansvarligt. Gå til www.stopspillet.dk for flere oplysninger.